۶ پاسخ

سلام عزیزم
احتمالا دخترتون کولیک داره.حتما دکتر ببرش تا داروی مناسب بده.گریپ میکسچر از بالای ۱ ماه باید استفاده بشه.رژیم غذایی خودتون رو رعایت کنید شیر و لبنیات نخورید.همچنین غذاهای نفاخ و سبزیجات مثل کاهو و کلم و خیار سیر و پیاز خام و ادویه جات حبوبات بعد از غذا دم نوش رازیانه و زیره با عسل استفاده کنید.ماساژ شکم نوزاد با روغن کرچک یا بادام تلخ و زیتون هم خیلی خوبه

صدای جاروبرقی یا سشوار ارومشون میکنه من هردقت دخترم دلدرد میگیره نمیخابه براش روشن میکنم

ببرش دکتر کولیک داره دکتر قطره متناسب با حالش میده.

نفخ داره گناه داره طفلی چیزای نفاخ نخور دمرو بزارتش هروقت درد داره بزارتش تو پتو تابش بدید بزارید اروم شه ببرتش دکتر قطره میده بمرور بزرگتر بشه دردش کم میشه ولی نزار خیلی گریه کنه گلوش درد میگیره طفلی

خانمی بهش کولیک ایز، گریپ واتر یا گریپ میکسچر و حتما قطره بایولاکت بده

عزیزم گیرمچر بده یا آب نبات . با سشوار شکمشو گرم کن