۷ پاسخ

عالیترین لوسیون که ظرف چند ساعت نتیجه میده کرم تالک سی گل هس من میزنم و ظرف چند ساعت قرمزی از بین میره

زود به زود ببرش حمام الانا که هوا گرمه من تا میبینم یه ذره میخواد قرمز شه سریع میبرم حموم خوب میشه

بهترین کار شستنه بعدشم پماد سوختگی فیروز بزن یه روزه خوب میشه

پماد نمیخواد پودر بچه بزنید

عزیزم پودبچه خوب نیس رد شده چون باعث تنگی نفس میشه...بعد حمام وقتی ک بدنش خشک خشک شد کرم ایروکس بزن..دخترمم داره استفاده میکنه

سلام . به هيچ عنوان كرم نزن بشورش خشك خشك كن پودر بچه بزن خوب ميشه پسر منم همينجوريه

فقط پودر بچه عالیه
هروقتم میبریش حمام حتما زیر گردنشو با شامپو بچه بشور