۴ پاسخ

اره عزیزم بچه بزرگ میشه جاش کم میشه همین ک لگد هاشو حس کنی خوبه

الان جاش کمتر شده.بخاطر همونه.ولی حتما حواست ب حرکاتش باشه
بعد هر وعده غذایی ب پهلو چپ بخواب حرکاتشو بشمار
تو ی ساعت ۴حرکت
تو ۲ ساعت ۱۰حرکت

دختر منم همینطوریه حرکتش کم شده ولی گهگاهی محکم لگد میزنه

اره عزيزم بعد از غذا نيم ساعت به پهلو چپ بشو ٥ تا بزنه اوكيه كلا حركاتشون از الان يكم كم ميشه ولي بايد حس بشه
من خودم چند وقت پيش الكي ترسيدم رفتم صارم نامردا بهم سرم زدن يهو ورم كردم دكترم باورش نميشد اينكارو كردن المي دوبار نوار قلب گرفتن و سرم و سونو و غيره دنباله پولن فقط اخرم منو با يه ورم عجيب و غريب راهي دكتر كردن بعد ازمايشم گرفتم سره ظهر رندوم كه گفتن واي مسموميت بارداري داري من يعني فقط گريه كردم اومدم دكتره خودم مجبور شدم كشت ادرار بدم و خداروشكر هيچي نبود الكي فقط استرس بهم دادن و جالب اينكه سرمي كه زد بهم سوديمملرايد بود و من در عزض ٢ روز ١٠ كيلو ورم مردمو به وزنم اضافه شد بعد از ورم٩ كيلوش رفت دكترم علنا فحش ميداد 🤣