۵ پاسخ

نه دیگه عزیزم اون براسونوهای اوله که بچه کوچیکه بایدمثانه پرباشه ولی برااین اصلانیازی نیس اتفاقا مثانه خالی باشه بهتره چون بچه بزرگ شده بهتردیده میشه...فقط قبل اینکه بری تواتاق سونویه چیزشیرین مثل آبمیوه یاکمپوت خیلی کم بخور که قندت بره بالابچه دستوپاهاشوکامل بازکنه وهمه جاش دیده بشه اگه قندت پایین باشه وبچه جمع باشه دوباره باید بدی

سلام ب دکترت بگو واست بریزه رو سی دی داشته باشی
😍😍😍

غربالگری انومالی اسکن نیازی نیس مثانه ات تاآخرپرباشه ک اذیت بشی...فقط چیزای شیرین بخور و مایعات شیرین بخور ک نی نی تکون بخوره

سلام گلم نه نیاز نیست مثانه پر باشه، قبلش یه آبمیوه شیرین بخور برو به امید خدا ، انشالا همه چی خوبه

نه مثانه باس خالی باشه یه چیز شیرین هم باخودت ببر مثلا یه آبمیوه یا شربت شیرین