۷ پاسخ

عزیزم من از دکترم پرسیدم گفت تغزیه هیچ ربطی به زردی گرفتن نداره

شیرخشت و ترنجبین و کاسنی همش دم کن بخور

سلام بیشتر دلیل زردی نوزاد گرسنه موندنش توی روزهای اول تولده .دختر من سه روزه که بود زردی گرفت دکتر گفت تا میتونی بهش شیر بده.اونقدر شیر بده تا با دفع ،مواد زائد بدنشو دفع کنه

عزیزم دو سه هفته اخر گرمی زیاد نخور و بچت ب دنیا اومد خوب شیر بخوره و جیش کنه اصلا زردی نمیگیره تا مشکوک شدی بش زود زود شیر بده

گلم این مرده هس طب سنتی میاد تو برنامه طبیب شبکه ۳ یارقلیه چیه خود اون گف تاثیر عرقیجات مث کاسنی و اینا رو زردی بجه اصلاااا ثبت شده نیس😑دکتر بمن گف زردی ۱ ب دلیل گروه خونی
۲نارس بودن خود بچه مثلا یکی بچش ۳۷ هفته میاد یا هرچی خود نرسیده
۳نارس بودن کبد بچه اس

سلام گلم
صفر تاصد زردی گرفتن یا نگرفتن وابسته به خوراک مادر نیس؛ ولی خب خنکی خوردن مثل کاسنی خوبه و باعث میشه کمتر زردی داشته باشه...ولی خب مواظب باش زیادم نخوری ک حرکت بچه کم بشه وبترسی...
بعداززایمان هم تامیتونی بهش شیر بده که زردی نگیره

زردی نوزاد ربطی به خوراک مادر نداره،مربوط به گروه خونی نوزاد و کبد میشه،شما هرچیم بخوری تاثیری نداره.