۱۴ پاسخ

نه خوبه.

نه عزیزم منم فقط سه کیلو وزن اضافه کردم وزن بچم خوبه خداروشکر

خیلی خوبه من فقط چهار کیلو اضافه کردم نصف شکم شما میشه ولی وزن نی نیم طبیعیه

😂😂عین شکم منه توپه انگار😂😂 نه خوبه نگران نباش

خوشبحالت انقد شکمت بزرگه مال منو ببینی انگار شیش ماهمه هی میگن بچه ت ریزه میرم رومخم

منم مثل شمام 4کیلو اضافه کردم ولی 34 رفتم سونو بچم وزن گرفته بود ربطی ب وزن و شکم نداره

بنظر منکه خوبه ...

شکم من تو سی وهشت هفته تازه اینقدره

نه دیگه چه خبر مگه خوبه که حالا این اصلا ربطی به بچه ام نداره مگه وزنشو نمیدونی

آره کوچیکه،خوشبحالت دیگه نه ترک میفته نه بعد زایمان شکمت بیریخت میشه،آناتومی بدنت خوبه نگران نباش برا بچه تاثیری نداره تپل مپل میاد بیرون

واقعا فقط ۳ کیلو اضافه کردید؟ وزن بچتون چقده؟

۳ کیلو اضافه کردی؟؟؟؟؟😳

شلوارتو ا روشیکمت بده پایین بچه گناه داره کششو بزار پایین دلت

یعنی کلا ۳ کیلو اضاف کردی؟؟