۷ پاسخ

سلام عزیزم
با سونو دقیقش مشخص میشه
مثلا من تو این برنامه بر اساس اولین روز اخرین پریودم زده در حالی که سن حاملگیم بر اساس سونو متفاوت

اگه بارداری و مطمئنی ، سن بارداری این جوری محاسبه میشه برو تو گوگل بزن تقویم بارداری خودش میاد بعد اولین روز از اخرین پریودیتو وارد کن محاسبه میکنه ، دقت کن اولین روز از اخرین باری که پریود شدی

سلام عزیزم،مبارک باشه منم فقط بی بی زدم دیدم مثبت بوددیگه ازمایش ندادم هنوزسونوهم نرفتم توکل به خدا

بی بی چکم‌نذاشتی؟ چرا ازمایش ندادی؟ باید ازمایش میدادی دکتر نیرفتی باردار باشی باید دارو بخوری به نظرم همین فردا هم آزمایش بده هم مثبت بود دکتر برو پشت گوش ننداز. اینکه دقیق چند وقتته توی سونو معلوم میشه

سلام عزیز دلم
من هم تا سه ماهگی نه آزمایش دادم نه سونو رفتم، خودم یه بی‌بی چک زدم بعد از دو سه روز تاخیر توی پریود. مثبت که شد صبر کردم تا غربالگری اول.
سن بارداری با آزمایش معلوم نمیشه، با سونوگرافی مشخص میشه.
ایشالا سلامت باشین هر دو تون.

مطمنی بارداری؟؟؟ اگه بارداری تو 8هفته سونو قلب، و12هفته سونو ان تی هفته رو برات میزنه

بی بی چک نزدی هنوز