۵ پاسخ

قرص الدی باید چهار تا همزمان خورده بشه و چهار تا دیگه هم ۱۲ ساعت بعدش

من بلافاصله بعد رابطه اچ دی خوردم😑۱۲ساعت بعدشم خوردم اونم هر سری ۳تا😖الان سامیار رو پام خابه🤣🤣🤣.
بخاد بگیرع میگیره حالا هرچقدم قرص بخوری مگه اورژانسی گرفتنش کند کنه.

نه عزیزم ال دی بعد از رابطع خوردم نتیجش الان شش ماهه تو بغلمه البته ک عاشقشم الان

اورزانسی بخور

واسه خودم نیست خانوما،واسه دوستمه.ففط میخام بدونم یعنی اون خانم بارداره؟هفته قبلی ک نزدیکی کرده،حواسش نبود قرص بخوره،۲۰دقه میگه بعد رابطه خورده،یعنی امکانش هست؟