۹ پاسخ

اکثر مادرا به بچه هاشون آهن و مولتی میدن چون مواد غذایی تمام آیتم های مورد نیاز کودک رو نداره و حتی ممکنه یه کودکی بد غذا باشه که مزید بر علت میشه
آهن ایروفیکس
مولتی یورو ویتال

من برابهداشت هاروومیدم....اصلاهم وقتشونووونگدروندم

مولتی ویواکیدز
اهن فروزمال

حتمآ باید من آدزیر میدم فقط

آهن لیپوزوفر ، مولتی کیندر میدم

عوارض ندادن قطره اهن👇

❌آهن نقش مهمی در رشد و تکامل کودک دارد.
کمبود آهن میتواند باعث کم خونی، اختلال رشد، اختلال در تکامل مغز، خستگی، ضعف، کاهش توجه و توانایی یادگیری کودکان می شود. که بسیاری از این مشکلات غیر قابل بازگشت هستند..

حتما باید بدی مولتی ویواکیدر اهن لیپوزوفر

حتما باید بدی. بدن نیاز داره. وگرنه فقر آهن میگیره و هزارتا بیماری در اثر کمبود ویتامین

من مولتی نمیدم فقط آ+د آهن میدم زن داداش من وقتی بچه هاش به غذا افتادن دیگه بهشون نداد

من کلا آهن نمیدم بهش