۵ پاسخ

سلام گلم روزی چند تا دونه بيسکوئيت ساقه طلایی رو با یکی دو لیوان شیر بخور باعث میشه هم وزن بچه بالابره و هم قند خودت زیاد نشه

عزیزم مواد قندی نخور ولی گوشت وماهی و آجیل حتما بخور که بچه وزن بگیره.دوست منم مثل شما بود با اینکه همه ی اینها رو میخورد بچه ۲ کیلو نیم به دنیا اومد.برای قندت هم آب زیاد بخور شما حتما باید روزی ۳ لیتر آب بخوری.آب باعث میشه ادرار بگیری و ادرار قند و دفع میکنه

منم انسولین میزنم.همه چیز میخورم جز قند وشیرینی.ولی سعی میکنم بیشتر حبوبات و گوشت وکباب وانواع مغز ها بخورم.ماکارونی وبرنج کمتر میخورم

اتفاقامیگن اونایی که قنددارن بچشون وزنشون بیشترمیشه

چون قند داری ناخودآگاه بچه وزن میگیره من خالم‌ با اینکه هیچی نمیخورد و رژیم سختی داشت اما بچش چون قند داشت و انسولین میزد ۳ و خورده ای یود