۵ پاسخ

سلام پسر منم همینجوره اوقتیم بیدار میشه ایقد با بچرخونمش تا اروم شه بعد دوباره بخوابونمش رو پام منم مث شما خداییش کمردرد وجابخیام ایقد میسوزن ولی چاره نیس با تحمل کنیم

پسر منم همینه کاریش نمیشه کرد الان کم مونده شش ماهش تموم بشه همینه

گلم سعی کن عادتش ندی بعد به مشکل بر میخوری . سعی کن موقع بیدار تلویزیون روشن کن صداشم بلند تا به صدا عادت کنه خوابشم میره بزارش کنارت

کوچولوا هنوز رفته رفته بهتر میشن وقتی بزرگتر میشن

دختر منم اینجوریه گاهی وقتا سشوار روشن میکنم میزارم پیشش میرم به کارام میرسم