۴ پاسخ

منم از وقتی غذای کمکیشو شروع کردم میوه هم میدم ولی از اول نپختم همینطوری پوره میکنم میدم

سلام عزیزم من از پایان ۶ ماهگی که غذاشو شروع کردم پوره میوه هم دادم سیب و گلابی رو میشورم پوست میکنم تیکه تیکه میکنم میریزم تو قابلمه یکم آب میریزم میزارم میپزه سیب رو ۱۰ دقیقه گلابی رو ۴ دقیقه بعد که پخت خاموش میکنم یکمم از آبش نگه میدارم نمیزارم آبش کامل خشک بشه بعد قشنگ با آبش له میکنم میدم میخوره چند بار هم انبه دادم

من کلا تا حالا میوه هارو نپختم همین جوری تو میوه خوری دادم

من 6 ماهش که تموم شد، پوره هلو وسیب دادم، بخارپز میکنم عالیه