۴ پاسخ

من که از روزی که بچه م کمکی میخوره از صندلی غذا استفاده کردم و خیلی راضی ام

خیلیم خوبه چون عادت میکنن یه جابشینن عذابخورن هی دنبالشون ندویی اینورواونورکه یه عذابدی

سلام
بله خیلی کاربردیه من که خیلی راضی ام
بچه یاد میگیره یه جای خاص بشینه مثل بقیه غذا بخوره که دیگه نخوای تو خونه بدویی دنبالش بهش غذا بدی

نه عزیزم چرا بد باشه اینطوری بچه میفهمه عضوی از خانوادس و با خوانواده غذا خوردن رو تجربه میکنه ما رو زمین غذا میخوریم و بچه هام رو حتی اگه غذا خورده باشن میاریم کنارمون تا یاد بگیرن حالا شما که رو میز غذا میخورین صندلی کودک عالیه