۸ پاسخ

ببین اینا اصن ملاک هربدنی ی پاسخی ب بارداری میده ولی خب دهن ب دهن پهش شده میگن ترشیجات پسره

سلام بعضی از زنان باردار ترش دوست دارن ربطی نداره

اصلا به این چیزا نیست من سه تا دختر دارم سر هر کدوم یه جور بودم

تمام علائم من علائمی بود که براساس اون میگن بچه پسره ولی خدا بهمون دختر عنایت کرده 😇

والا

بعضیا میگن اینا غلطه
ولی من سر بچه اولم
عاشق ترشک و ترشی و بودم حالم از شیرینی بهم می‌خورد
مامانم همون اول گفت دختر داری
سونو گرافی که رفتم دختر داشتم

عزیزم اصلا ربطی به ویار نداره جنسیت

منم ترشیجات و آلوترش وقره قورت زیادمیخوردم شیرینی جات دوست ندارم نی نیم دختره

معمولا میگن ترشی و شور و اینا پسره ولی منم مثل شما عاشق چیزای ترش بودم همه میگفتن پسره حتی کارایی انجام دادم که پسر باشه ولی خدا دوست داشت و صلاح دید یه دختر ناز نازی بده بهمون.ایشالله هرچی که هست سالم باشه