۴ پاسخ

واااای من نیما شش ماهه شد ازسه ماهگی اذیتم الان دندونش مشخصه نیش زده ولی بالا نیومده دیگه کلافه شدم ب خدا دیشب کلی گریه کردم دیگه جون ندارم دست تنها آقامون شیفته شهرغریب ب خدا کم اوردم

کاش چند روز بود😭پسر من از چهارماهگی نق میزنه تازه تازه دندون پایینش زده بیرون یکم الان نزدیک هشت ماهشه

سلام وای پسر من الان یک ماهه نق میزنه خبری نیست نه شب دارم نه روز بچه ها با هم فرق دارن یکی زودی در میاد یکیم نه شاید تازه داره لثه سفت میکنه به این خاطره حالا حالاها این نق زدنو گریه رو دارید صبور باشید 🤕

ی هفته دوهفته 1 ماه دو ماه