۷ پاسخ

بله خرما بدین هم خام هم پخته تو فرنی یا با تخم مرغ

من یه جا خوندم از ۹ ماهگی خرما میشه داد
جو پرک رو ولی میتونی بدی

اره هردو میتوتی بدی خام یا پخته فرقی نمیکنه خرما اشکال نداره

بله. بهتره تو غذا مثلا فرنی عدس پلو و اینا بدی... راحت تر میخوره

بله عزیزم میتونین بدین.خام بدین خرما رو بهش. جو پرک و دوسرپرک هم میتونین تو سوپش بریزین

بله می تونید بهش،بدین هم پخته هم خام. پوست بکنید توفرنی وحریرش بریزید جوپرک روهمذهمینطور من ازهفت ماهگی دادم حتی شیره خرما ویا سه شیره هم خیلی خوبه پسرمن که خیلی دوست داشت

سلام من که خرما رو با موز و بیسکوییت مادر ترکیب میکنم بهش میدم فقط پوست خرما رو بکن