۱۰ پاسخ

عزیزم بستگی ب وزن تولدداره اگرروی نموداره نگران نباش

وزنش بستگی داره که موقع تولدچقدبوده که الان بشه بگی خوبه یاکم

کمکی بده بیشتر شیر خودت بده بخصوص صبا حتما شیر خودت بده نان چربیش بالایه ویتامین کم ولی بچه رو زود تپلی میکنه من خودم اپتامیل میدم راضیم ازش

آپتامیل و بیومل پلاس خیلی خوبه

اره برای وزن گیری عالیه

نان شنیدم چون خوشمزه ست ممکنه بچه سینه رو نخوره،آپتامیل بده

بنظرم همه چی ب اینه ک ب بچه ت بیفته یا ن
امااااا کلا نان سنگینه و یبوست میندازه بچه هارو
اپتامیل عالیه

آپتامیل یا ببلاک بهتره

من یک ماه اول نان میدادم براش سنگین بود.. اما الان حدود 3 ماهه که گیگوز میدم.. سبک تره و نزدیک به شیر مادره

نسبت به وزن تولدش باید روزی ۲۰ تا۳۰ گرم اضاف کن البته غیر از ۱۰ روز اول.نان خوبه ولی بعضی بچه هایبوست میگیرن بخاطر اهن بالاش اگ یبوست نشده بهش میسازه