۵ پاسخ

دوست عزیز برای حریره بادام بادامو خیس کن بعد با رنده،رنده کن اگه به پروتئین گاوی حساسیت نداره نصف لیوان شیر و ی تکه کوچک نبات وی قاشق مرباخوری آرد برنج بذار رو گاز تا قوام بیاد بعد بده کوچولوت نوش جان کنه.
برای پوره هویج و سیب زمینی هم که اول باید بپزیشون بعد با گوشتکوب لهش کنی با ی مقدار کره و شیر قاطی کنی میشه پوره بدی کوچولوی نازت نوش جان کنه
موز هم از کم شروع کن کاملا لهش کن بده نوش جان کنه😍😍

هویج رو بخار پز کنید و میکس کنید تو همزن بدید بخوره سیب زمینی هم آب پز کنید بعد کامل لح کنید با گوشتکوب میتونید یه کوچولو آخر کار که داغه بریزید داخلش که یبوست نشه موز هم دو تا حلقه نازک واسه اولش کافیه با پشت قاشق کامل لح کنید و بدید زیادیش شکمش سفت میشه قسمت ابزار برید تو گهواره راهنمای غذایی هست

گلم الان چند وقته که غذا میدی . آره همه اینارو میتونی بدی

بیسکوئیت مادر زوده عزیزم ۹ ماهگی بده.فرنی و حریره بادام.سوپ درست کن براش

کاش به خوراکی صنعتی(بیسکویت مادر) ندید به این زودی....مواد شیمیایی و صنعتیش چیزی نیست که بچه از دستش بده