۱۰ پاسخ

نه عزیزم عیب نداره ، منم میدم ، آب رو آتیش

من دخترم 1 ماه و نیمشه پیش دکتر گودرزی تو تهرانپارس هرماه ویزیت میشه، فوقالعاده دکتر کارکشته و با تجربه ایه سرچ کنی تو گوگل متوجه میشی. میگه عرق نعنا روزی 10 بارم به نوزاد بدین هیچ ایرادی نداره من به دخترم زمانی که دل پیچه داشته باشه میدم.. یه قاشق چایخوری عرق نعنا 3قاشق آب گرم... 2 یا 3 قاشق بهش بده

بنظر من که نده.
من دادم، دخترم کل روز بالا آورد.
بعد اون رفلاکسشم بدتر شد.
نمیدونم چطور به بعضی ها میسازه.
منکه پشیمونم که به دخترم دادم

نباید ب بچه زیر 6 ماه هیچی جز شیر بدی ضرر داره.. عرق نعنارو باید خودت بخوری

به جای عرق نعنا بهش شور و شیرین بده خیلی کم دل دردش خوب میشه

منم میدم دکتربه خواهرم گفته بودبه دخترش بده

من خود نعنا رو جوشوندم با نبات به اندازه بک سی سی بهش میدم خیلی خوبه از دل دردای وحشتناکش خلاص شد از ۲۰ روزگی هم بهش میدادم هیچ مشکلی پیش نیمد

اره.نباید بهش بدی.به جاش خودت بخور .برای دل درداگه داره چیزای نفاخ خودت نخور رازیانه با زیره دم بده بخور

چجوری هضمش کنه؟؟؟؟؟

قطرش هست مخصوص نوزاد گرمیچر ووو...بری داروخونه بهت میده