۱۱ پاسخ

عزیزم شب اصلا بیدارش نکن بزا راحت بخوابه خودش بیدار‌میشه ۵ ۶ ساعتم بخوابه چیزی‌نمیشه

شب ایرادی نداره ۴ساعت بشه ولی تو روز نه باید بخوره کم اب میشه بدنش

همون ۳ ساعت بیدارش کن
کم میخوره بچه
گرسنه میمونه

خيلي كم ميخوره همون سه ساعته بيدارش كن

بیدارش نکن خانومی هروقت خودش گشنه ش شه بیدار میشه

سلام . ببین دختر منم همین بود 30 سی سی بیشتر نمیخورد شبا ولی هر 1 ساعت تو خواب دستشو شروع میکرد به خوردن. الان براش 120 تا درست میکنم ولی یه ساعت بیدار میشینم که 120 تارو بخوره هی 30 تا میخوره دیگه نمیخوره دوباره یه رب بیست دقیقه بعدش 30 تا میخوره وقتی 120 تارو خورد میرم 4 ساعت میخوابم😂

سلام منم مث شما بیدارش میکردم نهایتم هفت هشت دقیقه میخورد ولی رفتم دکتر گفت اصلا بیدارش نکن چون دیگه گشنه باشه بیدار میشه هرچی هم شیر شب نخوره به نفع خودشه

خوب 3 یا 4 ساعت بده خوب تو خواب کم میخورم ولی بچه دیگه بزرگ شد سیر میشه

الان سه ماهو چقدر وقتشه . نه مشکلی نداره شبا بزار بخوابه 4ساعت بیدارش کن کلا همینجورین بچه منم فقط 2تا میخورد . شیر خودتم میدی یا فقط شیر خشک

عزیزم بچه گشنش بشه خودش بیدار.میشه

عزیزم شیر کم میخوره زودتر بیدارش کن چون گشنش میشه ضعف میکنه