۵ پاسخ

سلام عزیزم. بچه ات حتما ببر دکتر به احتمال زیاد سوزش وعفونت داره داروهم میدن کی گفته نمیدن ضرردارو کمتر هست تا عفونت.

مشکل کلیه داره صبح توایران خانم دکترحرف می زنداینایی وه گفتی خانم دکتربرای نوزدان داشت می گفت منم شیندم

اخی گلم سوزش ادرار داره شیر زباد بده اب بده حتما ببر ازمایش عفونت نباشه

سلام عزیزم
شاید سوزش ادرار داره ببرش دکتر

میخوام ببرم ولی همه میگن هیچ دارویی نمیدن چون هنوز دوماهش نشده