۹ پاسخ

خب مبارکت باشه😍😍هرچه زودتربهترهمین امروز یافردا برواصن زودی خیالت راحت شه البته ک مثبته

عزیزم شما بارداری مبارکت باشه🤗🤗🤗 همین امروز میتونی بری آزمایش خون تیتر بتا بدی همون روز هم جوابشو میدن.

مبارکه عزیزم😍همین امروزبرو آزمایش بده

مبارکع ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩منم موخاااام🙁

عکس بی بی تو بده ببینیم ذوق مرگ بشیم ک😍😍😍

مبارک باشه عزیزم به سلامتی همین الان برو یا فردا حتما جواب میده 😍

ای جونم مبارک باشه 😍
به سلامتی
پاشو همین الان برو آزمویش بده 😜

الانم بری معلوم میشه دکتر من گفت بهتره ۱۰ روز بگذره تا دیگه مطمین بشی که هست و احتمال پریودی نداره

عزیزم شما یه روزم از پریودت بگذره ازمایش خون نشون میده . امروز میتونی بری