۶ پاسخ

اینو داشته باشید

منکه یک دست لباس دستمال مرطوب۶عدد مایبیبی پتو دورپیچ دستکش کلاه جوراب چون تواون یک روز بیشتر یک لباس کثیف نمیکنه ایشالله هم اومدیم خونه لباس هاشو عوض میکنم

دستمال مرطوب شیشه شیروپستونک مای بی بی پتو دستمال خشک کن دستمال کاغذی دودست لباس فک میکنم کافیه سایزصفر دستکش وکلاه وجوراب

دو دست لباس
دور پیچ
پوشک
شیشه و پستونک
دستمال مرطوب

یدست لباس که خود بیمارستان میده؛ولی شما محض احتیاط دودست ببر،زیردکمه دارهم حتما ببرشاید کثیف بشه مجبور باشی عوض کنی.شیشه کوچیک هم همراهت ببر.

حتما دو دست لباس

شب خرابکاری کنن از لباس بزنه بیرون
بی لباس میمونه بچه😢🥺