۶ پاسخ

خییییلی ضرر دارد من به بچه اولم دادم دندوناش نابود شد و بچم ۶سال داره زجر میکشه از بی دندونی وخیلی هم پشیمونم

عزیزم مجاز هستید روزانه یه تیکه کوچیک بهش بدین حدود ۵ گرم،بیشتر از اون پیش فعالی میاره

آره کاکائو خوب نیس واسه بچه،نده بهش

سلام عزیزم شب توهم بخیر...من کاکائو ندادم اما یکی دوبار صبونه شکلات صبحانه با نون خورده درحد پنج شش لقمه...و چون بستنی دوس داره اگ وانیلی نداشته باشیم همون کاکائویی رو یکمی میدم

من شنیدم بچه را پیش فعال میکنه نمیدونم ولی وقتایی که من خودم میخورم پسرم میاد گاز میزنه اگه تلخ بود نمیخوره اگه شیرین بود در حد یه عدس میخوره زیاد دوس نداره

عزیزم کاکائو حالا حالاها بهش نده مخصوصا زیر دو سال.