۸ پاسخ

من پسرم از اول اصلا پستونک نگرفت

پسر من خودش ۶ ماهگی ول کرد دیگه نخورد

چه جالب سوال منم بود... من به شخصه میگم تا وقتی شیر میخوره بهش میدم تا هجده ماهگی

سلام عزیزم .پسر من تو یکسالگی خودش ترک کرد . ولی اگه ترک نمیکرد تا یک سال و نیم میدادم بعد میگرفتم . اونم‌ به روش قیچی نوک پستونک

والا پسر من یهو خودش نخورد منم دیگه ندادم

من مشکلی با پستونک خوردنش ندارم اول به خاطر ولعش تو رفلاکسش دادم که دل درد نگیره تادو ماهگی بعد ولش کرد و دوباره از یکسالگیش شروع کرده

دکترش گفت ۱۸ ماهگی تا ۲ سال

سلام 1ماه گرفتم چون دندونارو کج میکنه پسرم خیلی وابسته بود همش دهنش بود.اول روزارو بهش ندادم ب مدت 1 هفته بعد شب خیلی غلط میزد کمی نق میزدمن ماساژ میدادمش و نوازش میکردم تا کم کم عادت کرد