۱۰ پاسخ

سونوی انومای درصد خطاش خیلی کمه همون پسره مبارک باشه

وقتی سونو میگه درسته
احساس و فرضیات رو در نظر نگیر این چیزا که میگن خرافات و حرفای قدیمیا

منم شک دارم حس میکنم بدنیا بیاد دختره ولی ولش کن این فقط یه حسه خیلی فکرتو درگیر نکن.

عزیزم اخه پسرو اشتباه نمی گن تو انومالی چون دستگاه تناسلیش کامله دیگه وقتی دیده شده فک نکنم اینقدم داغون باشه که تشخیص ندن بازم حالا می خوای یه هفته بعد دوباره برو سونوی دیگه

من دختر دارم عین چی لگد میزنه😁کی گفته لگد نمیزنه اینا همش الکیه

حرکت بچه بستگی به خودش داره بچه هاباهم فرق دارن اما منم پسرم کوچیکترکه بود تو شکمم مثل ماهی بود حسش سونو آنومالی دقیقه اکه جای خوبی رفته باشی برا من با اطمینان نوشت پسر

والله حرکت بچه ربطی به جنسیت نداره سونو دودولشو دیده بعد شما منتظر خرافات قدیمی تازه اگه سونو انومالی اشتباه بگه پس بدان خیلی چیزای دیگه هم اشتباه دیده چون انومالی یعنی تحلیل بند به بند بدن جنین

دختر من تو شکمم لیز میخوره و تو دلم یهو خالی میشه خیلی اهل لگد زدن نیس اصلا به این چیزا فک نکن

منم شک داشتم با ابنکه بهترین دکترم رفته بودم امروز که رفتم سونو وزن گفت پسره دیگه مطمئن تر شدم 😄😄

آنومالی دقیقه معمولا، برا منم پسره، علایمم این بود، ویار زیاد نداشتم، ترشی میخوردم، تنبل نیستم، فرم شکممو میگفتن پسره