۸ پاسخ

عرق کاسنی همیشه بخور. زردچوبه فعلا توغذات نزار تندتندبهش شیر بده ک مدفوع کنه خوب میشه نگران نباش

اصلا خودت گرمی نخور رازیانه گوشت اینا گرمه سعی کن ماهی کم نمک مرغ کبابی بخور. بچه روهم بزار زیر نور مهتابی خیلی تاثیر داره زیاد هم نزار گرمش بشه چون گرما زردی رو زیاد تر میکنه جوری هم نباشه سرما بخوره آخه شبا کمکم داره خنک میشه

اب خیار و اب انار خیلی تاثیر داره

من به پسرم میدادم خودمم شیرخشت و ترنجبین میخوردم خوب شد البته زردی کمی داشت
یک تکه کوچیک با یقدار کمی اب جوش حل کن ولرم که شد با قاشق کوچیک بده به بچه

عزیزم من به هر دوتا بچه م دادم خیلی خوب بود، شیرخِشت و ترنجبین رو دم کن،ولرم که شد بریز تو شیشه شیر، دو تا سی تا روزی بهش بده

بزار بجوشه از صافی ردش کن بریز تو لیوان یکم خاکی چیزی داشته باشه ته نشین شه نبات هم میتونی اضاف کنی ک مزه ش شیرین شه اینو خودتون میتونین بخورین ولی واسه نوزاد نمیدونم چطو باید داد

نه به بچت نده خودت باید شیر خشت بخوری

من دادم تاثیری نداشت ترنجبین بیلی ناستر عرق کاسنی هیچ کدوم