۳ پاسخ

من میوه خیلیییییی هرکی میدیدخونمونو انگار شده بود میدون تره بار غذا هم فقط فست فود پیتزا لازانیا ژامبون تنوری و فلافل همینااااا با نوشابه دلستر و اصلا نمیتونستم جلو خودمو بگیرم قبل بارداری ۴۹ کیلو بودم اخرش ۷۵
الانم فعلا ۵۷ 😁😁😁😁

اره فقط ماه اول نخوردم😅😋

اگه خونگی باشه چراکه نه ولی خب من سوسیس وکالباس دکترگفت نبایدبخوری کلاواسه بچه حساسیت زاهست من میخورم قفسه سینه دخترم خس خس میکنه بااینکه سرمانخورده ازدکترپرسیدم گفت حساسیت زاهست واسه بچه خس خس قفسه سینش بخاطرهمینه