۳ پاسخ

من قبل کشیدن استفاده کردم. از روز چهارم به دستور دکتر و ماما. خیلیییی خوب بود شکمم داره جمع میشه. البته من مارک طب و صنعت دارم

من سزارین قبلیم اصلا چیزی استفاده نکردم...ولی ایندفعه میخام استفاده کنم...پاک سمن مارک خوبیه..خیلی ها از وسایل طبی دیگه پاک سمن استفاده کردن...

من بعد از شش ماه از سزارینم شکمم شکمم خودش یهو چسبید به پشتم و جمع شد، شکم بند استفاده نکردم، ولی این بار میخوام استفاده کنم پس مارک پاک سمن میگین خوبه؟ سایزاش چطوریه؟