۸ پاسخ

کلا ممنوع شده تو خیلی از کشورا. منم نخریدم

سلام بخرید ولی زیر 6ماه نذارید داخلش

میگن خوب نیس ب ستون فقرات بچه اسیب میزنه

والا ماها خودمون تو رورءک بزرگ شدیم و هیچمون نشده من خودم دختر اولم وقتی تونس بشینه تنهایی گذاشتمش توش خداروشکر سالمه این یکی دخترم هم وقتی تونست بشینه به تنهایی میزارمش

نه بابا
ما خودمون تو روروئک بزرگ شدیم هیچی هم نشد
منم میخواستم نخرم مامانم گفت من خودم این همه شمارو گذاشتم هیچی هم نشد.منم خریدم 😂

هر کی یه نظری داره یکی میگه خوبه یکی میگه بده ببین خودت چی دوس داری ولی به مدت 10-20دقیقه میتونی بزاری که بچه سرگرم شه و کارای واجبتو انجام بدی البته بعد شش ماه میتونی استفاده کنی

من وقتی خیلی اذییت میکنه میزارم توش یکم بازی میکنه باز بر میدارم به نظر من خوبه

من که استفاده میکنم خیلی هم راضی ام