۱۱ پاسخ

پودر کدی لاکت توی ماست حل کن روزی یه بار بهش بده یه بار با ماست پروبیوتیک دو بار با شیر

اها اینم بگم اسهالش 5روزه میگی قطع نشده باید دکتر بره شاید میکروبیه باید ازمایش مدفوع بده.نگران نباش نیاز نیس ببریش ازمایشگاه یک چسبه میدن بهت میزنی داخل پوشکش ولی بدون ازمایش اصلا بهش مترونیدازول یا کوتریموکسازول نده دکترا یاد دارن تا میگی اسهاله بدون ازمایش اینارو میدن اینا خودش بدتر اسهال میده اگه میکروبی نباشه

ماست و نعنا عاالیه...موز..کته ماست..
مادر شوهرم میگ چیزای ترش خوبه واس اسهال ولی راسش من میترسم بدم..میگ ابغوره بدع😳

موزخوبه برنجوماست یاماست خالی

قطره پدي لاكت بده...موز...كته با ماست

بهش ماش وبرنج به صورت کته ای درست کن بده عالیه

پسرتون چطور خوب شد؟ اسهالش از چی بود

موز ،کته با ماست،هویج پخته،سیب زمینی پخته،

خیلی هم مواظب باش نسوزه دور مقعدش.حتما بعد هربار تعویض وازلین بمال یا پودر بچه بزن اگر قرمز شده کرم زینک یا ثمین بزن یا پماد کالاندولا تند تند هم پوشکشو عوض کن و کمی بذار هوا بخوره.اگر هیچ پمادی نداشتی روعن جامد یا کره

سلم عزیزم.شربت مولتی و اهن رو قطع کن شربت زینک یا نئوزینک بده هم یبوست میده هم اشتهاش خوب میشه غدابخوره.احتمالا داره دندون درمیاره.بهش اب سیب بده موز بده.اگه شیرخشکیه باید شیرخشکش عوض بشه.هویج و هندونه نده.ماست پروبیوتیک بده.قطره پروکید بهش بده 5قطره.برنج کته بده البته اگه بخوره

برنج و سیب زمینی باهم بپز بهش بده