۳ پاسخ

واااااااااااااااااااااب حق چیزای نشنیده یعنی واقعاراست میگی یاداری سربسرمون میزاری؟؟؟😱😱😱😱😱

مگه شیر خشک قهطی اومده که شیر گاو میده ادم بزرگ شیر گاو میخوره حالت تهوع میگیره چی برسه بچه نوزاد دوروز دیگه عیب ور داره خدایی نکرده کلی باید خرج دکتر و دوا کنن تا ۱ سال فقط به‌مقدار کم تو غذا میشه استفاده کرد

وای این چه کاریه خب😑 اگه تا الان واکنش نداده حتما حساسیت نداره اما عوارض خطرناک دیگه ای داره ک به مرور و با گذشت چندماه ظاهر میشه