۸ پاسخ

همون جای سرش که ضربه خورده با روغن زیتون چرب کن تا ورم نکنه ایشاالله که چیزی نیست

تا میخوره زمین نباید بدین شیر . الان آرومه اخی عزیزم گناه داره بیشتر مواظب باش

ای جاااان 😂😂😂 عزیزم .از حالا به بعد دنگودنگ سرو کلش میخوره اینور اونور .میخوره زمین .باید قوی باشی عزیزم.فقط سعی کن همیشه رو یه تشکی چیزی بزازیش یا اگه کف خونتون ینگ وسرامیکه موکت کنی موقتن که اسیب نبینه.

چیزی نیست عزیزم نگران نباش از این به بعد کلی میخورن زمین و هی گریه میکنن ولی تا اونجایی که میتونی مراقب باش تا خدای نکرده پشیمونی پیش نیاد

حالا اولشه انقد راه بره وسرش زمین بخوره🥰عیب نداره نترس چیزی نیس

بنطرم چیزی نشدہ۔نترس

سعی کن یکی دوساعت نزار بخوابه ایشالا هیچی نمیشه

انشاا... که چیزیش نیست حمدبراش بخون