۹ پاسخ

خوب شایدسیرنمیشه

سامیارم اینجوریه‌هر۲ساعت بیدار میشه برا شیر.بعضی بچه ها اینجورین.از۷صبح بیداره وبازی میکنه.باید تحمل کنیم

سلام ، اگه شيراتون براش كافي نيس شبها بهش شيرخشك بدين تا سير باشه و خوب بخوابه، حموم بردن و گذاشتنش توي لگن اب در عصر هم ميتونه كمك كننده باشه تا خسته بشه و خوب بخوابه، درطول روز هم باهاش بازي كنيد و كمتر بخوابه تا براي شب حسابي خسته باشه

نه عزیزم بعضی بچه ها اینجورین کم خواب وپرخور کاریش نمیشه کرد مادر شدی دیگه تحمل کن

یا دل درد داره یا سیر نمیشه
شب قبل خواب بدنشو ماساژ بده
و چیزای شیر افزا بخور خودت

مادر بودن همینه دیگ
حتما ی مشکلی داره ک پا میشه

شاید گرسنس کمکی میدیش؟

سلام عزیزم پسر منم یه دوماهی اینجوری بود اما الان بهتر شده یعنی هر ۳ ساعت شیر مخوره و صبح ساعت ۹ بیدارمیشه
به نظر من صبوری کنی بهتراز این هست که چیزی بهش بدی بخوره

سلام عصر ببرش حمام تا خسته شه و راحت بخابه و واسش قطره بیبی سد بخر 1ونیم سیسی بده بخوره یکم آرامش میکنه