۴ پاسخ

صندلی دست ساز من از خونه فامیل اوردم فقط پونزده روز داخلش میشینن نشستن یاد بگیرن اسرافه بخوای بخری اگه کسی نداره تو اقوامتون براش همون روروئک بگیر بهتره هم نشستن یاد میگیره هم راه رفتن

من خریدم و راضی هستم اما جز وسایل واجب نیست ، خودتم به کمک بالش میتونی بنشونیش

دختر من ۵ ماهشه، بردم دکتر گفتیم نمی تونه بشینه اشکال داره
گفت الان زوده، اگه خودش دلش خواست با کمک شما بشینه، بذار گردنش سفت شه
یه سری بالشت C شکل هم هست من دیدم بچه رو روی زمین می نشونن دور کمرش میذارن که نگه ش داره.
این احتمالا ارزون تره

روروئک منظورتونه؟