۴ پاسخ

بحران ۹ماهگیشه عزیزم استا بده خیار بده دسش بخوره پوست خیار بگیر بزار زیر بغلش پیشونیش شکمش راه به راه هم اب بده نخورد خورد بخور از شیرت بره زود رفع میشه ان شاالله.من اولش نفهمیدم بردم دکتر فهمیدم که چهارساعته خوب شد

اگ آبریزش داره و بیحال ببرش دکتر عزیزم دختر منم دوس روز بود تب داشت ولی مثلا میومد رو سی و هفت و دوس میرف پایین از اون بالاتر نمیومدد بیحالم نیس علائم دیگه ای نداره فقط لثه هاش خیلی اذیتش میکنه احتمال میدم از دندونش باشه چون از دیشب دیگ تب نداره

ب احتمال برا دندون ....تبشم بگیر اگه ۳۶/۵تا۳۷باشه برا دندون

تبش چنده؟ لثش جای دندون سفت نشده؟