۶ پاسخ

از پایان شش ماه (هفته ی سوم به بعد):
این سوپ در اوایل شروع تغذیه ی تکمیلی میتونه خیلی مفید باشه و اونطور که از سوالات به نظر میرسه بیشتر مادرها دنبال غذاهایی برای شروع هستند پس این پست رو سیو کنید دوستان گلم .

🔶هویج یک بند انگشت
🔶برنج یک ق چ
🔶گوشت ماهیچه نصف یک قوطی کبریت و حتی کمتر

🔵اول گوشت رو خوب ساتوری کنید یعنی به صورت طولی و عرضی روش با چاقوی تیز برش هایی ایجاد کنید که این کار کمک میکنه گوشت زودتر بپزه ،همینطور وقتی بخواید نرمش کنید راحت تر نرم میشه .
بعد همه ی مواد رو توی یه قابلمه ی خیلی کوچیک بریزید و با حدود یک لیوان آب بذارید بپزه.گاهی هم بزنید و مراقب باشید نسوزه .حدود دو ساعت طول میکشه تا گوشت ماهیچه کاملا  بپزه .در اواخر پخت میتونید یک ق م کره یا روغن زیتون بهش اضافه کنید .برای یکی دو روز اول از آب این سوپ به کودک بدید ولی برای دفعات بعدی همه ی مواد داخل سوپ رو میکس کنید( کاملا له کنید با گوشتکوب)و به کودک بدید .
نوش جون دلبندتون 😍💕

سرلاك برا سن پنج ماهم هست؟ چي خوبه بدم؟ شما دادين و خورده؟

سلام دکتر پسر من گفته برنج وسیب زمینی رو به صورت سوپ بپزم بدم بخوره

بچه وقتی غذا خور میشه لاغر میشه نه تپل...

عاره دکترش گف سرلاک برنج بدم..من حریره بادام گرفتم..

عزيزم من يكم برنج نيم دانه رو از شب قبل خيس ميكنم و با اب قتي ميخوام بزارم رو گاز برنجارو با دست خورررد ميكنم يكم سيب زميني و اب قلم گوسالهو هويج و يكمم سينه مزغ ميزارم كامل بپزهبعد ميكس ميكنم ميدم بخوره