۱۱ پاسخ

خب پس بده ، من مولفیکس و بارلی استفاده میکردم ، مولفیکس خیلی خوبه این دفعه مای بی بی هم خریدم

من استفاده کردم بد نبود،تندتند عوض میکنم دخترم،منتها وقتی بچه راه بیوقته فک منم پی پیش معلوم بشه از بیرون

سلام عزیزم
بنظر من این بار ک گرفتی استفاده کن ولی زود ب زود تعویض کن ولی دوباره این مارک نگیر ...جاری من برای دخترش از این مارک استفاده میکرد بچه۱سال ونیم مداااام جلوش میخاروند میگفت اونجام میسوزه بردن دکتر گفت عفونت ادرار داره...من فکرمیکنم بخاطر همین پوشکِ باشه

دقیقا منم همیشه مای بیبی استفاده میکنم یبار کوکومی اورده بود ک بقول شوهرتون اشغال بود ولی چاره چیه شبا میذاشتم روش تا تموم شده چون زود خراب میشن اب پس میدن😁

منم استفاده کردم اصلا ب درد نخورد

وا خب وقتی نیس ببند
بعدم بخاطر قیمت پایینش حتما زود نم بده
زود عوضش کن

۹‌تومن؟مگه‌میشه هرچقدم آشغال باشه این قیمت باور نکردنیه🤣🤣

من یه باراستفاده کردم بدنبودددد

اگه قیمتش پایینه ممکنه کیفیتش پایین باشه در موردش تحقیق کردین

من یه سری استفاده کردم اصلا خوب نیس نه جذبش نه سایزش

پوشک فقط پریما و پمپرز بگیر نمیتونی مولفیکس ولا غیر