۶ پاسخ

سلام اول ببر دکتر بررسی کنه خودش مناسب بچه میده سرخود نگیر ممکنه نسازه بهش خدای نکرده اسهال بهش تازه وزنش کمتر از این بسه

سلام
خیلی کمه وزنش دکتر و ازمایش چکاپ بردید؟
این عدم وزنگیری باید بررسی بشه
شیر خشک هم دکتر تجویز کنه خیلی بهتره ولی در کل سوپرامیل خیلی خوبه من به دخترم میدم.

سلام دخترم من همبن وزن داره ودکتر بردم چکاوک کرد کلی ازمایش گفت مشکلی نداره احتمالا ارثی هستش

خیلی کمه حتما یه دکتر ببرش

سوپراميل خوبه ولي بايد ببيني بهش ميسازه يا نه.. آپتاميل و ببلاك هم خوبن

سلام دختر من یکسالش و یکماه من گیگوز سه میدم. از گیگوز راضی ام. شما اگه میخواین بدید 2 روباید بدید