۹ پاسخ

من ارتودنسی مارکش بی بی لند گرفتم ۱۸ تومن

مارک های دیگه ارزون تر نیست؟
البته من شیشه گرون خریدم و راضی ام درسته گرون بودن ملاک خوب بودن نیست ولی همچین بی تاثیر هم نیست 🙂

به نظرم اول اپتحان کن ببین بچت پستونک میگیره یا نه اگر گرفت برو براش یه چیز خوب بخر اما اگر نگرفت که هیچ..من سه تا خریدم واسه دخترم هیچ کدوم رو نخورد میذارم دهنش حالش بد میشه

150تومن😂😂😂😂انگشتتم بذاری تو دهنش مک میزنه،یه تیکه پلاستیک دیگه چخبره این قیمت😂😂😂😂
منم بیبی لند خریدم راضیم

پستونک ارتودنسی مارک بیبی لند من خریدم ده هزارو پونصد
حتما سایز صفر تا شیش بگیر
بچه‌من درجا قبول کرد
ارتودنسی اصلا فک بچه رو خراب نمیکنه

عزیزم بی بی لند مناسبه قیمتش
اونت میخواد چیکار حالا😀
تازه معلوم نیست بگیره یا نگیره

ارتودنسی بی بی لند بگیر همه مارکا خیلی گرون شدن

منم ارتودنسی بی بی لند میدم خیلی خوبه❤️

چرا دکتر گف پستونک بده?