۶ پاسخ

عزیزم اوا اینکه نگران نباش دوم اینکه استراحت کن زیاد سرما نمون و حتما فردا برو دکتر به احتمال زیاد با سونو کردن شاید هماتوم باشه.بهت شیاف پروژسترون میدن خوب میشی الان فقط دراز بکش و اصلا سرپا نپاش فقط در حد دستشویی و نباید فشار بهت بیاد اصلا نزدیکی اصلا و اینکه غذاهای طبع گرمم نخور شما یهو اینجوری شدی قبلش زیاد کار کردی یا چیزی؟

عزیزم باید بری دکتر شیاف بده بهت .نگران نباش وتا موقع رفتن به دکتر فقط استراحت کن

آگه جمعه دکترت نیس برو زایشگاه بیمارستان

حتما هرچه سریع تر برو دکتر بهت شیاف بده.
تکون هم نخور. زیر پاهات بالش بزار

سریع شیاف پروژسترون ۴۰۰ بگیر بذار داخل واژنت یا مقعدت دراز بکش و‌چند روز شیاف استفاده کن و استراحت کن

حتما باید بری دکتر تو این هفته احتمالا هماتوم داری، قبلش سونو رفته بودی؟