۳ پاسخ

سلام. برامن اینجوری بود ازدکترم پرسیدم. گف بخاطر اینه ک بافشار بیرون میاد. اگ ادرار با درد باشه. یا نتونی تخلیه کنی اون خطرناکه. وگرنه کف آلود بودنش مشکلی نداره

دفع پروتئین فقط تو آزمایش مشخص میشه.. ادرار کف آلود شاید دلیلش جمع شدن زیاد ادرار تو مثانه باشه که بعدش با فشار خارج میشه

ن دلیل نمیش دفع پروتئین علائم دیگ ای ام داره ادرار من کف الوده ولی ازمایشاتم پروتئین نشون نداد .در بارداری ادرار زیاده و پرفشار.