۸ پاسخ

من از متخصص کودکان پرسیدم گفت فقط داروهای خاص دور از جون شیمی درمانی رو شیر تاثیر داره. بقیه اشکال نداره

اگه حتی یکمم گلو درد داری.زردچوبه و شیر و عسل معجزه میکنه،

تاجاییکه میتونی دارو مصرف نکن دمنوش زنجبیل،ابلیمو عسل، دمنوش بخور. بوخور بده بهتره

سرماخوردگی میتونی بخوری اما آنتی هیستامین نه عزیزم به جاش تلفست بخر بخور.نه واسه بچه ضرر داره خیلی هم بهتره.

ن گلم بخور ولی ب مقدر کم

سلام قرص سرماخوردگی مشکلی نداره به مقدارکم آنتی هیستامین زیاد نخور چاره نیست مریضی دیگه چیکارکنه آدم بدتر که سرماخوردگیت شدید بشه به کوچولوتم سرایت میکنه پس بهتر که زودخوب بشی ..بخور بدین و بدنتونو گرم نگه دارین و سوپ هویج و گشنیزوجعفری و مرغ زود حالتونو بهتر میکنه و شربت آب گرم و عسل وآبلیمو یا لیمو تازه بهتره..خوب باشید ...

منم بچه شیرمیدم مرتب میخورم مشکلی نداره

عزیزم الان فقط مجازی استامينوفن بخوری