۹ پاسخ

دکتر به من گفت گرانولاش نباید کوبیده یا حل بشه همونجوری باید به بچه بدید
ما با اب میریختیم داخل سرنگ داروخوری یه نفر بغلش میکرد دهنشو باز میکرد میریختیم تو دهنش
خیلی برای بچه سخت بود

گلم منم دکتر براش نوشته توی قاشق با شیر خودم حلش کنم و بدم بهش بخوره اینطوری تلخیش زیاد نیست و بهتر میخوره

من شنیدم این دونه های داخل کپسول نباید حل بشن باید داخل معده باز بشن که تاثیر داشته باشه، من میریزم داخل قاشق و شیر خودمم میریزم روشون و میدم به پسرم و بعدشم باز چن قاشق شیر میریزم دهنش که برن پایین، اوایل عادت نداشت نمیتونست قورتشون بده منم اول چن تاشو میدادم صبر میکردم اونارو بخوره بعد چن تای بعدی رو ولی الان یهو قاشقو توی دهنش خالی میکنم قورت میده

من له میکنم تو شیرخشکش میریزم یه حبه قند خیلی کوچیکم‌میریزم راحت میخوره.وگرنه بالا میاره

واس حسام باید ۲۵تا دونه اشو جدا میکردم تو قاشق با اب حل میکردم میدادم میخورد ک خیلی بچم اذیت میشد خیلی بد بود منم هرازگاهی میدادم

علائم رفلاکس پنهان چیه

من قاشق شربتشو بردلشتم ک‌گوده و شیر بیشتر توش جا میشه. زیاد شیر بریز رو گرانولا دهن بچه رو باز کن بعد قاشقو بریز رو زبونش. اینجوری می خورع

دونه های داخل کپسول نباید حل بشن فقط به وسیله آب باید قورت بده

دونه هاش نباید له بشه وگرنه تلخ میشه