۷ پاسخ

سلام عزیزم یکم نشاسته بریز تو آب خنک دوتا حبه قندهم بنداز بده بخوره سریع خوب میشه
من هروقت دخترم اسهال داره همین میدم میخوره

سلام عزیزم اول مولتی و اهن رو قطع کن تا رفع اسهالش بعد شربت نئوزینک بهش بده.هویج و هندونه بهش نده.موز و سیب و اب سیب بهش بده.کته با ماست بدین.کره تو غذاش نریزید.اگر تب هم کرد یا بالا هم اورد حتما به دکتر مراجعه کنین.ولی اگر اسهالش خیلی شدید نیس از دندونه و خوب میشه فقط مواظب باشین پاش نسوزه بعد هربار تعویض با وازلین یا زینک فیروز یا پماد ثمین یا پودر بچه لای پاهاش و دور مقعد رو چرب کنین

کیدی لاکت .کته ماست موز ماست و نعنا یا پونه سیب زمینی آبپز

پوره هویج هم خوبه

عزیزم موزوسیب خوبه باعث میشه شکم بچه سفت بشه

برا سریع تر خوب شدن نبات داغ عالیه حتی واسه خودمونم نبات داغ زود جواب میده

روزی یه دونه فولیک اسید بده و زینک.