۱۵ پاسخ

نذار از اتاق بیاد بیرون....سوپ وغذاهای مقوی بپز.....ظرفاشو جداکن وهررو ضوعفونی کن.....خونه رو کلا ضدعفونی کن

بعدش نمیخواد بری خونه مادرت امکان داره ناقل باشی بعدش باید برا شوهرت برسی چون آدم تند تند گشنه میشه بهش برس مایعات بده بعد دو هفته تموم میشه

همسرتون تو یه اتاق جداگانه بمونه و با بچه ها ارتباط نداشته باشه ماسک هم بزنه . حتی غذاشم جدا بخوره . شیرآلات حمام و دستشویی هم مرتب بشورید انشالله که زودتر خوب میشن و بچه هام نمیگیرن نگران نباشید

نترس. همسرت فقط باید ۱۴ روز تو یه اتاق قرنطینه باشه.بزنگ ۴۰۳۰ راهنماییت میکنن

عزیزم بزارش اتاق جداگانه و داعم ضد عفونی کن اصلا بچه هات نرد پیش آب میوه زیاد بخوره

غصه نخور، دور و بریای ماهم هم خودشون و هم بچه‌هاشون گرفتن ولی خوب شدن
بعضیاشونم یکی از اعضای خونواده گرفتن اما بقیه نه

اي بابا
حتما ماسك بذاره سما هم ماسك بذار اگر چندتا اتاق داريد بره تويه اتاق بمونه
سرويس بهداشتي جدا نداريد هر دفعه رفت همه جا رو ضد عفوني كنيد
مسواكا رو برداريد چون از راه مدفوع منتقل ميشه
پنجره ها رو باز بذار تهويه بشه
ظرف غذا و ليوان رو جدا بذاريد و جدا بشوريد با يه اسكاچ ديگه
مدام دستهاتون رو بشوريد

چرا منو دخترمو شوهرم گرفتیم قرنطینه کن شوهرتو بزارش تو اتاق اصلا طرفش نرید یا شما چندروز برو خونه بابات با بچه ها

یکی از اشناهای ما زن و شوهر گرفتن اما بچه هاشون نه یکیش ۲سالش بودم یکی ۵ساله ایشالله که چیزی نمیشه فقط رعایت کنید

اگه شرایط برات فراهمه برو خونه مادرت یا مادرشوهرت ی چند روز بمون تا همسرت بهتر شه.اگه ن که تو اتاق بمونه شما تو سالن تند تند اسپند دود کن غذای شوهرتم تو یک بار مصرف بریز

سعی کنید براش از ظرف یکبار مصرف استفاده کنید که هی مجبور نشید ظرفارو ضد عفونی کنید

اصلا نزارین به بچه نزدیک شه و همه از ماسک استفاده کنید و دستتون رو تند تند بشورید و بهش بگید تا جایی که میتونه از اتاق بیرون نیاد و هر بار که از سرویس بهداشتی استفاده میکنه حتما بعدش اونجا رو ضد عفونی کنید.انشالله که زودتر خوب میشه

همسرت باید تویه اتاق جدا قرنطینه بشه برا رفت وامدشم ماسک بزنه.ظرفاشو جدا کنید.لباساشو جدا بشورید به وسایلش بادستکش دست بزنید.

عزیزم اگه امکانش هست شما با بچتون برین خونه مامانت تا همسرتون خوب بشه فامیل ما داشت خانومش با بچه هاش تا شوهرش خوب شد خونه مامانش بود نگرفتن

سلام عزیزم منو همسرم دوتامون گرفتیم دوتا بچه دارم یکی ۱۱ ساله یکی ده ماهه هیچی نشد بچه ها نگرفتن دو هفته تو خونه ماسک زدیم حالا شما اتاق شوهرت رو جدا کن براش غذا بردی ماسک بزن دستاتو تند تند بشور دست بچه تو بشور تو ظرف یک بار مصرف غذا ببر خودتون هم با لیوان یک بار مصرف استفاده کنید هر وقت رفت دستشویی تاید بزار اونجا بعد اومد بیرون برو با تاید بشور یا خودش بشوره زیاد هم از وایتکس استفاده نکن برا ما الان ۲۵ روز شوهرم خوبه خوبه ولی من هنوز سرفه دارم نترس استرس نگیر هیچی نمیشه برا شوهرت خفیفه ؟