۸ پاسخ

عزیزم چرا به بچه خوراکی میدی تا 4 ماه نباید چیزی داد هرچی میخوای به بچه بدی خودت بخور میره داخل شیرت با این کارا معده بچه رو داغون میکنی

خانم هادکترگفته بچه زیردوسال روخوددرمانی نکنید شمابادست خودتون ب بچه طفل معصوم ظلم میکنید بخداگناه دارن

دکتر گفت دو سه روز یکبار ..خیلی کم بدین..

فقط باید شیر بخورن با چیزای دیگه پرز معدشون از بین میره

آخی گناه داره مادرک مرخصی نداره برودکتربهش داروبده برای کولیکش ایناعوارض داره بعداخودشونشون میده

اگه شیر خودت رو میخوره سعی کن چیزای نفاخ نخوری یا میخوری پشتش عرق نعنا و نبات بخور
تا ۶ ماه بهترین غذا بداش شیر مادر
خدایی نکرده زمینه حساسیت ،آلرژی،و بیماریهای دیگه میشه

سلام دمنوش رازیانه بهش بده منم امروز دادم دخترم راحت خواببید

من بهش رازیانه و برنجاسف میدم