۵ پاسخ

سلام عزیزم نه استراحت مطلق نمیخواد منم هفته ی شما بودم جفتم پایین بود دکترتون درست میگن سونوی بعدی میره بالا نگران نباش به زندگی روزانت برس

سلام‌گلم منم‌ شرایط شمارو دارم میره بالا نگران نباش، ظرف و غذا عیبی نداره وسطش هم بشین زیاد سرپا نمون ، ولی چیز سنگین اصلا بلند نکن ، جاروبرقی‌اینا نکش ، توالت فرنگی حتمااااا و پله هم زیاد نرو

سلام عزیزم من تو ان تی پایین بود استراحت کردم آنکمالی رفت بالاتر ولی کامل نه سونو ۲۶ هفتگی خداروشکر کاملا بالا رفته بود....
بله استراحت کن تا میتونی کار سنگین انجام نده اصلا ...سرپا خیلی نایست رعایت کن ان شاءالله بهتر میشی

منم مثل شمام عزیزم..شوهرم خیلی از کارارو به عبارتی همه کارارو انجام میده طفلی

سونوی بعدی کی هستش