۵ پاسخ

بله پسر من اصلا وزن نمیگرفت دکتر براش تجویز کرد خداروشکر چن روز خیلی خوب بود ولی الان دوباره چن روزیه علایمش برگشته زیر سینه جیغ میزنه و خودشا عقب میکشه ک دوباره بردمش گفت رفلاکسش خیلی شدیده😥

دکتر برای پسر من تجویز کرد گفت این دارو برای درمان رفلاکس نیست فقط سوزش برگشت اسید و کم میکنه. گفت رفلاکس دارو درمانی نداره. دوره داره باید دوره اش بگذره. و اینکه برای کم شدن رفلاکس باید بچه هم برای شیر خوردن و هم موقع خوابیدن سرش بالاتر از بدنش قرار بگیره و حالت خوابیده اصلا بهش شیر ندم. یه ربع بعد از شیر خوردن بخوابونمش. من انجام دادم خیلی بهتر شد

بله پسر من یکماهه داره استفاده میکنه خوب نیست هنوز رفلاکس داره مثل قبل از مصرف و کامل خوب نشده شاید جلوی تشدید بیماری رو گرفته باشه ولی درمان نه

بله دکتر داد و من استفاده کردم.خیلی بهترشد علایمش

نه عزیزم فک نکنم خوب باشه برای بچه دکتر تجویز کرده؟