۶ پاسخ

سلام عزیزم باید کلا تلویزیون را خاموش کنی،اما باید براش جایگزینی داشته باشی تا حوصله اش سر نره،بازیهای متنوع ،سرگرمی های دو نفره،کارهای که مسولیتش با خودش باشه،مثلا بعد هر بار غذا خوردن قاشقش را ببره بندازه ظرفشویی،جارو نبتون بزنه،اسباب بازیهاش را مرتب کن ،شعر کتاب نقاشی ،سایه بازی

تلویزیون جمع کنید
این همه مدت زمان نگاه کردن واقعا مخربه ازهر نظر که فکر کنید
من تا حالا اجازه ندادم ببینه
ساعت خوابش رو هم تنظیم کنید از زمان ترشح هورمون رشد عقب نمونه

سلام تامیتونی باهاش بازی کن

دختره منم الان خوابید تو تنها نیستی گلم

حالا خوبه بچه شما خوابیده پسر من که تازه بازیش گرفته داره میدوه هرکاری هم بکنم نمیخوابم مگر اینکه با ماشین ببریمش بیرون تا بخوابه شده کار هر شب

شما دکتر رفتی گلم چی گفت بهت .به نظر من این گیر دادن شما باعث میشه بیشتر بچه مشتاق بشه با بازی اسباب بازی حتا شده جای ببری سرگرم بشه چون بیرون هم تفریع ندارن شلوغی تلویزیون براش حزابه دوست داره